Air Perak - Bolehkah ia Really Sihat?

Air Perak - Bolehkah ia Really Sihat?

Perubatan Alternatif telah menjadi besar baru-baru ini. Sejak beberapa tahun yang lalu perubatan alternatif tua dipanggil air perak telah membuat kesan yang besar, tetapi ia benar-benar sembuh?

Kami melihat semua ubat-ubatan alternatif yang terdapat hari ini, dan kami mendapati sebilangan besar! Terdapat ubat-ubatan alternatif untuk segala-galanya. Mengapa perubahan ini, dan di manakah air perak masukkan campuran untuk menyembuhkan?

Bagi kebanyakan ubat sejarah kemanusiaan hanya satu versi, dan itu adalah campuran benar-benar semulajadi atau campuran produk semula jadi dalam alam semula jadi untuk membuat campuran unik yang akan sembuh.

Walau bagaimanapun sejak 100 tahun yang lalu, amalan perubatan pergi dari semula jadi untuk sintetik. Ini berlaku untuk beberapa sebab, bagaimanapun, faedah yang paling besar sekurang-kurangnya untuk farmaseutikal, adalah bahawa mereka boleh paten ubat-ubatan sintetik, sedangkan ubat holistik boleh diterbitkan semula oleh sesiapa sahaja yang tahu bahan-bahan asas dan campuran.

Air perak adalah salah satu ubat holistik itu. Ciri-ciri anti-bakteria perak adalah besar. Dan ada yang mendakwa 650 patogen boleh dimusnahkan dengan bantuan air perak. Ini adalah satu jumlah yang besar.

Terdapat beberapa antibiotik, dan tiada seorang pun datang dekat dengan angka ini. Malah antibiotik hanya boleh berurusan dengan beberapa patogen yang berbeza.

Walaupun institusi perubatan tidak melihat kepada kuasa colloidal silver, ada yang mempunyai. Penyelidikan telah menunjukkan pandangan bercampur-campur. Ada yang mengatakan ia adalah penawar ajaib, manakala ada yang mengatakan ia adalah satu kisah isteri lama, dan tidak sembuh.

Hakikatnya bahawa banyak orang yang mencari manfaat yang besar dengan koloid perak, jadi ia adalah sesuatu yang perlu dipertimbangkan, terutamanya jika anda mahu untuk menyembuhkan penyakit, dan sembuh.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar