Merawat Jangkitan Yis - Terdapat Tiada Sebab Anda tidak Sekiranya Ambil Kelebihan Pemulihan semula jadi

Merawat Jangkitan Yis - Terdapat Tiada Sebab Anda tidak Sekiranya Ambil Kelebihan Pemulihan semula jadi

Terdapat tanda-tanda yang berbeza yang berkaitan dengan jangkitan yis, tetapi setakat ini yang paling dahsyat untuk majoriti wanita menguruskan bau faraj tanpa henti. Hanya mempunyai jangkitan menjadikan sedar mana-mana wanita yang sangat diri, tetapi salah satu daripada penghidap gejala yang paling takut mengalami lelehan yang tidak menyenangkan dan sering kali kuat berbau faraj dan mereka tidak mahu sesiapa untuk menyedari bahawa mereka sedang bergelut dengan ia.

Malangnya, majoriti biasa "ubat" untuk jangkitan yis benar-benar nyata sia-sia. Di kaunter ubat-ubatan tidak akan merawat jangkitan sebenar; mereka hanya menutup simptom anda buat masa ini. Pada kenyataannya, pil doktor akan membentangkan anda adalah sama dengan lebih ubat-ubatan kaunter tetapi adalah sedikit lebih kuat.

Douching telah banyak diperkenalkan sebagai cara terbaik untuk menghalang bau faraj. Ini adalah langkah yang paling mengerikan anda boleh mengambil kerana ia adalah sangat berisiko. Douche A akan membunuh setiap satu daripada bakteria, yang baik serta tidak baik, dalam faraj. Walaupun anda mungkin telah dijaga bau yang buruk, ia adalah jangka pendek sahaja, Ia akan tiba-tiba tidak lama kembali, kebanyakan masa lebih teruk daripada itu asalnya adalah. Bakteria baik adalah amat diperlukan untuk membantu memerangi jangkitan yis.

Anda perlu membetulkan jangkitan yis itu sendiri dan bukan hanya simptom supaya menyembuhkan dengan betul. Pil tetap gagal berfungsi dengan teratur, ramai wanita telah mula menggunakan ubat hati. Rawatan di rumah sebenar turunkan untuk bekerja sepuluh kali lebih baik daripada ubat-ubatan anda boleh mendapatkan di kaunter, kerana mereka tidak hanya melawan gejala, mereka menjaga jangkitan yis itu sendiri.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar