Menggunakan bawang putih untuk Penyembuhan Kaki atlet

Menggunakan bawang putih untuk Penyembuhan Kaki atlet

Bawang putih telah mendapat tempat di kalangan vampire tradisi sebagai penghalau berkesan makhluk pengecut malam. Selain daripada reputasi sebagai vampire penghalau, bawang putih juga boleh digunakan untuk menghindari makhluk lain yang akan datang kepada mangsa pada kita manusia, iaitu bakteria, virus, kulat dan parasit lain yang mengintai di luar sana.

Bawang putih yang sarat dengan sulphurs dan allicin yang menjadikannya kuat spektrum antibakteria luas, anti-kulat, anti-virus, dan anti herba parasit. Beribu-ribu tahun, orang telah menggunakan bunga cengkih sebagai ubat maya semua dan sistem booster imun. Populariti bawang putih telah menjangkau umur yang berbeza, budaya dan benua dan ia kekal popular hari ini kerana potensinya serta ketersediaan.

Satu parasit bahawa bawang putih boleh membantu orang menghilangkan adalah agen kulat yang boleh menyebabkan atlet kaki. Berikut adalah beberapa cara di mana anda boleh menggunakan bawang putih untuk menghilangkan gatal-gatal dan buring yang datang dengan penyakit kaki biasa ini.

Permohonan Topikal

Selepas mencuci dan teliti mengeringkan kaki anda, sapu di beberapa titik minyak bawang putih ke kawasan yang terjejas. Anda boleh mendapatkan minyak bawang putih bawang putih dengan memecahkan terbuka tambahan kapsul. Untuk mendapatkan keputusan yang lebih baik, sapu dan urut minyak ke kaki yang terjejas.

Anda juga boleh menggunakan bawang putih mentah dalam banyak cara yang sama. Malah, dengan menggunakan bawang putih dalam keadaan mentah benar-benar akan meningkatkan potensi dan keberkesanannya. Untuk hasil yang lebih baik, cuba menggunakan bawang putih organik yang telah terbukti mempunyai kuasa pertempuran kulat yang lebih besar daripada bawang putih biasa. Apabila memohon bawang putih, ambil perhatian yang ia akan menyengat sedikit, tetapi ia juga akan membantu menjaga masalah ini.

Berikut adalah ubat tradisional Cina untuk atheletes kaki yang melibatkan bawang putih. Curam beberapa ulas dihancurkan bawang putih dalam minyak zaitun untuk beberapa hari, maka ketegangan di bahagian-bahagian yang kukuh. Anda kemudiannya boleh menggunakan ini sebagai suatu permohonan topikal.

Anda juga boleh meletakkan beberapa ulas dihancurkan menjadi semangkuk besar air suam dan kemudian rendam kaki anda di dalamnya. Footbath ini juga akan membantu meringankan kaki makan anda. Dan, selepas anda selesai, mencari vampire untuk membuang campuran pada.

Perkataan-amaran

Semasa menggunakan bawang putih sebagai topikal adalah cara yang berkesan untuk menghilangkan kaki makan air, sedar bahawa bawang putih adalah herba yang agak pedas dan bau dari topikal anda mungkin berlama-lama untuk sementara. Ia adalah yang terbaik untuk memohon sebelum tidur supaya ia mempunyai masa untuk hilang sebelum anda pergi untuk bekerja atau bermain pada hari berikutnya. Sudah tentu, jika anda berlaku untuk menjadi anda tahu apa yang pemburu, kemudian mengabaikan amaran ini dan menggunakannya apabila anda mahu.

Nota sampingan:

Kajian klinikal yang melibatkan sebatian terpencil bernama ajoene yang terdapat dalam bawang putih yang telah ditunjukkan untuk sepenuhnya menyembuhkan kaki makan air.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar